Γκολομέεβ: “Είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματα που ήρθαν”

Χαρούμενος για τα αποτελέσματα, αλλά και τα 8 Πανελλήνια ρεκόρ που έκανε στη Βουδαπέστη για το International Swimming League, είναι ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ο Έλληνας κολυμβητής, Κριστιάν Γκολομέεβ, σχολίασε την πορεία του στη Βουδαπέστη, μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία κράτησε για έξι εβδομάδες ο Γκολομέεβ εντυπωσίασε με την αγωνιστική του εικόνα και υπάρχουν μεγάλες ελπίδες για διάκριση στους προσέχεις Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Αναλυτικά η δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που ήρθαν σε αυτή την σειρά αγώνων. Ήταν πολύ επίπονο και έντονο σε κούραση το να κολυμπάς σε διάστημα έξι εβδομάδων συνεχώς σε υψηλές εντάσεις, όμως το κέρδος ήταν ότι μπήκα σε γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσω να κρατήσω και να αξιοποιήσω το επόμενο διάστημα».

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον κορυφαίο Έλληνα σπρίντερ που επέστρεψε από την Βουδαπέστη με 46.72 στα 100 ελεύθερο, με 20.75 στα 50 ελεύθερο και με 23.13 στα 50 πεταλούδα;

«Μικρή περίοδο ξεκούρασης για αποφόρτιση τώρα και άμεσα επιστροφή στην προετοιμασία μου».

Ο Γκολομέεβ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του και να ευχηθεί δύναμη και κουράγιο σε όσους υπηρετούν το άθλημα της κλασικής κολύμβησης στην χώρα μας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας.

«Ευχαριστώ όλους για την θετική ανταπόκριση στα αποτελέσματά μου και εύχομαι να είναι όλοι δυνατοί».

Ο προπονητής του Κριστιάν Γκολομεεβ, ο Άκης Οικονόμου, εκτιμά ότι τα αποτελέσματα από την συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών στην διοργάνωση της Βουδαπέστης είναι εξαιρετικά θετικά και θα στηρίξουν την προσπάθειά τους στην ολυμπιακή προπαρασκευή τους.

«Όλα πήγαν καλά και ικανοποιητικά από την συμμετοχή στην ISL των αθλητών μας. Βλέποντας τα αποτελέσματα και την αγωνιστική αποτίμηση θεωρώ ότι πολλά θετικά φαίνονται ήδη και ακόμα κάποια θα φανούν στο μέλλον και τις επόμενες φάσεις της προετοιμασίας τους».

Στους αγώνες της Βουδαπέστης την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Κριστιάν Γκολομεεβ, ο Ανδρέας Βαζαίος, ο Απόστολος Χρήστου, ο Απόστολος Παπαστάμος, η Νόρα Δράκου και η Άννα Ντουντουνάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας