SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Κοντά στο μετάλλιο η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη στα προκριματικά του ελεύθερου σόλο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ουγγαρία.
Πάλη: Πέμπτη η Παπαβασιλείου, στα ρεπεσάζ οι Πρεβολαράκης- Κεσίδης
Την Πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης κατέκτησε η Αγόρω Παπαβασιλείου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο από την Μπακμπεργκένοβα (Καζακστάν) με τεχνική υπεροχή και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.
Παρών στον τελικό του σύνθετου ατομικού ανδρών ο Τανταλίδης
Την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελικό του σύνθετου ατομικού ανδρών σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 23/04, 18:00 - 20:45) θα έχει ο Αντώνης Τανταλίδης, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας.
Ο Πετρούνιας κυνηγά στη Βασιλεία κάτι παραπάνω από έναν ευρωπαϊκό τίτλο
Το χρυσό μετάλλιο που φιλοδοξεί να κατακτήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας στον αυριανό τελικό των κρίκων (Σάββατο 24/04, 16:10-17:10) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης της Βασιλείας, δεν θα είναι απλώς άλλο ένα στην συλλογή του. Θα σημαίνει κάτι μεγαλύτερο, συνδέοντας όλες τις προηγούμενες επιτυχίες του με όσες άλλες ακολουθήσουν.
Χειρουργήθηκε ο Τάιγκερ Γουντς (pic)
Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Τάιγκερ Γουντς, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, σε προάστιο του Λος Άντζελες.
Με τρεις ομάδες ο όμιλος της εθνικής, αποσύρθηκε το Βέλγιο
Προβλήματα και στο χάντμπολ δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς η εθνική ομάδα χάντμπολ του Βελγίου αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Στη Ρόδο για προετοιμασία η Γερμανική Ολυμπιακή ομάδα Ποδηλασίας
Από τη Γερμανία στη Ρόδο και από κει στο Τόκιο. Αυτή τη διαδρομή θα ακολουθήσουν τα μέλη της Γερμανικής Ολυμπιακής Ομάδας Ποδηλασίας Πίστας πριν αλλάξουν Ήπειρο για να λάβουν μέρος τον Ιούλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
VIDEOS
video
Novasports – Euroleague 6η αγων. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές!
video
Euroleague Best Plays – 4η αγωνιστική
video
Novasports – Euroleague 5η αγων. ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός!
video
Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
video
Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας
video
Novasports – Euroleague 5η αγων. Χίμκι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!
video
Novasports – Eurocup 5η αγων. Ανδόρα – Προμηθέας Πάτρας!
video
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές
video
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε
video
Ανδόρα – Προμηθέας Πάτρας
video
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός
video
Euroleague Best Plays – 3η αγωνιστική