Άρση Βαρών: Βροχή τα Πανελλήνια ρεκόρ, πρωταθλητής σύλλογος ο Ανταγόρας Κω
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στην Αριδαία και συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρων και ο Δήμος Αλμωπίας.
Κινητοποίηση φίλων του Παναθηναϊκού για τον Ιακωβίδη (pic)
Η καταθέση ψυχής του Θόδωρου Ιακωβίδη, μετά το τέλος της προσπάθειας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προκάλεσε τεράστια συγκίνηση, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να αναλαμβάνουν δράση.
Κατάθεση ψυχής από Ιακωβίδη: «Είναι λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή επειδή δεν σου παίρνει λεφτά» (vid)
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με το εθνόσημο στο Τόκιο και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες, με την ελπίδα να αλλάξει κάτι για αυτή τη κατάσταση που έχει περιέλθει ο ελληνικός αθλητισμός.
Πρωταθλητής ο ΦΟ Αριδαίας και δύο Πανελλήνια ρεκόρ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στην Αριδαία. Η πρώτη ημέρα των αγώνων ήταν εντυπωσιακή και έντονα συναισθηματική για πολλούς λόγους.
video
Τρεις φορές χρυσός…(vid)
Ο Κάχι Κακιασβίλι, γεννημένος από Γεωργιανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, έμελλε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους αρβιβαρίστες στην ιστορία του αθλήματος.
video
Ο φαρμακοποιός που σήκωνε βάρη(vid)
Ο Βαλέριος Λεωνίδης, πτυχιούχος Φαρμακευτικής, έγραψε μια τεράστια καριέρα στην άρση βαρών και μια μονομαχία με τον Ναιμ Σουλειμάνογλου που έμεινε στην ιστορία.
video
«Το λιοντάρι της Χειμάρρας…»(vid)
Αν τελικά ο Σίσυφος στο γνωστό μύθο που μεταφέρει στην πλάτη του τον τεράστιο εκείνο βράχο και ποτέ δεν τα καταφέρνει, είχε κάποτε αίσιο τέλος, ίσως στα χαρακτηριστικά του ν' αναγνωρίζαμε τον Πύρρο Δήμα.