Match Center

European Championship Women - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βουλγαρία-Ελλάδα 3-0: Κακή πρεμιέρα
Με το... αριστερό μπήκε στο Ευρωπαϊκό της Φιλιππούπολης η Εθνική γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την γηπεδούχο Βουλγαρία από την οποία ηττήθηκε καθαρά με 3-0 σετ (25-20, 25-15, 25-19).
Ναράνχο: «Θα παλέψουμε με όλους»
Λίγες ημέρες απέμειναν για το ταξίδι της Εθνικής βόλεϊ γυναικών στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Κλήρωση Euro: Δύσκολη αλλά μπορεί η Εθνική…
Με αντίπαλο την γηπεδούχο Βουλγαρία της σταρ Βασίλεβα, τις δυνατές Πολωνία και Γερμανία, την Ισπανία και την Τσεχία του δικού μας Γιάννη Αθανασόπουλου θα διεκδικήσει θέση στην τετράδα που δίνει πρόκριση για τις "16" του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική γυναικών.
Νίκη άνευ αγώνα για την Εθνική, μετράει αντίστροφα για την πρόκριση
Τα τρία θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην αποστολή της Νορβηγίας κατά την άφιξή της στο Γκρατς της Αυστρίας ανάγκασαν την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αποσύρει την ομάδα από τη συνέχεια του τρίτου προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών με αποτέλεσμα η Εθνική να πάρει άνευ αγώνα με 3-0 και 75-0 τη νίκη στην αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης 13 Μαΐου (21.20).
Νίκη μισή πρόκριση για την Εθνική κορασίδων
Το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πέτυχε η Εθνική Κορασίδων στον προκριματικό όμιλο καθώς επικράτησε με 3-0 (25-19, 25-22, 25-11)της Φινλανδίας.
Πέμπτη σερί ήττα για τις γυναίκες
Χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς έμεινε η Εθνική Γυναικών η οποία ηττήθηκε 3-0 στα σετ από την ισχυρή Τσεχία και στο 2ο τουρνουά για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τρίτη ήττα και από την Σλοβενία
Με έναν μόλις βαθμό συγκομιδή και τρεις ήττες αποχαιρέτησε το πρώτο τουρνουά πρόκρισης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην πόλη Μπρνο της Τσεχίας η Εθνική Γυναικών.
Χαντάβα: «Βγάλαμε ψυχή, χάσαμε από χαζά λάθη»
Στην επιθυμία της Εθνικής να κερδίσει, αλλά και στα «χαζά», όπως τα χαρακτήρισε, λάθη στο τάι μπρέικ, που στοίχισαν τελικά στην ομάδα, εστίασε η Ευα Χαντάβα, με την ολοκλήρωση του αγώνα με την Λευκορωσία.
Ήττα στα σημεία για τις γυναίκες
Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή που ήθελε να κάνει η Εθνική Γυναικών στον δεύτερο της αγώνα για τον προκριματικό όμιλο του Μπρνο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Χωρίς άγχος οι γυναίκες κόντρα στην Τσεχία
Κόντρα στην γηπεδούχο Τσεχία ανοίγει την Παρασκευή (19.00) ...λογαριασμό η Εθνιλη Γυναικών στο Μπρνο στο πρώτο από τα δύο τουρνουά για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (το δεύτερο τουρνουά θα διεξαχθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας το τριήμερο 23-25/9).
«Αουτσάιντερ» στην Τσεχία οι γυναίκες
Με τον τίτλο του αουτσάιντερ ταξιδεύει το πρωί της Πέμπτης από την Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό το Μπρνο της Τσεχίας (μέσω Αθηνών και Βιέννης) η αποστολή της Εθνικής γυναικών η οποία θα συμμετάσχει στο 1ο τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Από το εκκρεμές του …Προσαλίκα στο μαρτύριο του …Δρίκου
Τύφλα να έχει ο Στέλιος Προσαλίκας στις ατάκες. Ο Σωτήρης Δρίκος ξεπέρασε ακόμη και το περίφημο "εκκρεμές του Φουκώ" που είχε πριν από 14 χρόνια ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας για τις ελληνικές προσδοκίες.
VIDEOS
video
Δηλώσεις Νομικού
video
Προπόνηση Εθνικής