Match Center
Ο Απόστολος Κουταβάς τακτικός εκπρόσωπος και η Ελένη Κελαϊδίτη αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο.
Ο πρωταθλητής του τραμπολίνο Απόστολος Κουταβάς θα είναι ο τακτικός εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο., έπειτα από απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.
Βελτιωμένο το ανσάμπλ στα στεφάνια / κορύνες, στο παγκόσμιο κύπελλο της Βουλγαρίας
Με μία βελτιωμένη εμφάνιση, λίγο πιο κοντά στις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, έκλεισε η Εθνική ανσάμπλ την παρουσία της στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας, το οποίο αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα της έπειτα από ενάμιση χρόνο, αλλά και το αρχικό «δείγμα γραφής» ενόψει του προ-Ολυμπιακού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του ερχόμενου Ιουνίου.
Πρώτο βήμα για το ανανεωμένο ανσάμπλ
Το πρώτο βήμα μιας νέας πορείας, έπειτα από ενάμιση χρόνο εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας, έκανε η ανανεωμένη Εθνική ανσάμπλ γυναικών, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας (26-28 Μαρτίου).
Κομβικής σημασίας «αποκαλυπτήρια» για τις πρωταθλήτριες της ρυθμικής στη Βουλγαρία
Η τελική προσπάθεια διεκδίκησης της Ολυμπιακής πρόκρισης ξεκινά από την Σόφια για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο της βουλγαρικής πρωτεύουσας από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου, επιστρέφοντας στα ταπί έπειτα από έναν και πλέον χρόνο, με στόχο να κερδίσουν πόντους και εντυπώσεις, σε ατομικό και ανσάμπλ αντίστοιχα, ώστε να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.
Θανάσης Βασιλειάδης: «Κρατάμε ως παρακαταθήκη όσα πετύχαμε, θα στηρίξουμε τη νέα διοίκηση στο έργο της»
Η πορεία που ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2007, όταν ανέλαβε επίσημα το αξίωμα του προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, φτάνει στο τέλος της για τον Θανάση Βασιλειάδη την Κυριακή 21 Μαρτίου, με την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Ώθηση: Αυτά ισχύουν για τη νομιμότητα
Ο συνδυασμός Ώθηση με υποψήφιο πρόεδρο τον Χρήστο Ψαθά, με ανακοίνωσε που εξέδωσε ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με τη νομιμότητα της συμμετοχής ενός εκ των υποψηφίων. 
Άρνηση για οικονομικό έλεγχο στην Ε.Γ.Ο!
Η κίνηση “Ώθηση” και ο Χρήστος Ψαθάς, πρόσφατα κατέθεσε πρόταση για να πραγματοποιηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΕΓΟ, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς οι άλλοι δύο υποψήφιοι αρνήθηκαν!  
Αναβλήθηκε το παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης της Ντόχα  
Την αναβολή του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα, του όγδοου και τελευταίου προ-Ολυμπιακού αγώνα πρόκρισης για τους σπεσιαλίστες των οργάνων όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής, λόγω της πανδημίας.