Match Center
video
Η απονομή της Πελενδρίτου (vids)
Η Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB11 γυναικών, με την Κύπρια κολυμβήτρια να ολοκληρώνει την προσπάθεια της με παγκόσμιο ρεκόρ.
video
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού η ομάδα 4Χ100 ελεύθερο
Οι Ανδρέας Βαζαίος, Κριστιάν Γκολομέεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Απόστολος Χρήστου δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση για τον τελικό της σκυταλοδρομίας, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
video
Γεννήθηκε για να κολυμπάει…(vid)
Ο Σπύρος Γιαννιώτης μπορεί να γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, αλλά δεν τον τράβηξαν ούτε το ποδόσφαιρο, ελέω των κόκκινων, αλλά ούτε και η μουσική ελέω των Μπιτλς.
video
Novasports – Lila goes Tokyo, 1/7!
Η Λίλα Κουντουριώτη πάει Τόκιο με αθλητές και αθλήτριες της Ολυμπιακής αθλητικής αποστολής. Αυτή την Πέμπτη η Λίλα Κουντουριώτη μαζί με την πρωταθλητρια της κολύμβησης Αννα Ντουντουνάκη, ασφαλώς στα κανάλια #Novasports!
video
Εθνική Ομάδα Κολύμβησης: “Οι επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό δίνουν ώθηση για το Τόκιο!”
Με τα μετάλλια κρεμασμένα στο στήθος στην επιστροφή της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης (25/5) από τη Βουδαπέστη, οι Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ τόνισαν ότι ο στόχος που μπαίνει πλέον είναι η διάκριση στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες