Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Ελευθερία Μοσχάτου-Παναθηναϊκός 53-82: Πράσινος «περίπατος»
Η Γέλενα Λεουτσάνκα δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως (παραλίγο double-double) και ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να μετατρέψει σε... περίπατο το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Ελευθερία Μοσχάτου.
Παναθηναϊκός-Εσπερίδες 64-46: Με το «δεξί» στο ντεμπούτο Λεουτσάνκα
Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στις Εσπερίδες να βάλουν μόνο1 6 πόντους στο δεύτερο μέρος και κάπως έτσι πανηγύρισε μία εύκολη νίκη με 64-46 στην επανέναρξη της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. «Πράσινο» ντεμπούτο για την Γέλενα Λεουτσάνκα.
Α1 Γυναικών: Η επανεκκίνηση θα είναι «αλλιώτικη»
Η Α1 Γυναικών ετοιμάζεται για επανεκκίνηση όπως προανήγγειλε και επέτρεψε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το οποίο θα συνδυαστεί με νέο σύστημα διεξαγωγής. Οι σύλλογοι όμως ζητούν από το κράτος οικονομική στήριξη για να ανταπεξέλθουν.
Εθνική Γυναικών: Συνάντηση με Αυγενάκη-Μαυρωτά για την επανεκκίνηση στην Α1
Οι διεθνείς Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Ιωάννα Δίελα συναντήθηκαν με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρωτά, και άδραξαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την επανέναρξη της Α1 Γυναικών.
«Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ»
Ο Σύνδεσμος Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας με επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Κυβέρνηση, ζητά να γίνουν ενέργειες έτσι ώστε να συνεχιστούν τα γυναικεία πρωταθλήματα μπάσκετ όπως συνεχίζεται κανονικά η Basket League.
VIDEOS