Στην Τυνησία η Παπαδημητρίου για το WTT Youth Star Contender
Στα μέσα Μαΐου η Μαλαματένια Παπαδημητρίου επανήλθε σε διεθνή τουρνουά νέων στην Πορτογαλία και παράλληλα έκανε την πρεμιέρα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον νέο θεσμό των Youth Contender του World Table Tennis.
Οι πρώτοι μήνες του προπονητή Κ. Κωστόπουλου στις Μαλδίβες, ο κορωνοϊός και το γενικό lockdown
Όταν μιλάμε για επίσκεψη στις Μαλδίβες η σκέψη πάει αυτόματα στις διακοπές και σε συναρπαστικές εικόνες στα εξωτικά νησάκια και τις μαγικές παραλίες. Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου ισχύει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Νέα αναβολή για τον Αύγουστο στο προκριματικό στάδιο 1 του επιπέδου Β για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού
Οι αρνητικές επιδράσεις της πανδημίας εξακολουθούν να …ταλαιπωρούν τις αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο και η επιτραπέζια αντισφαίριση προφανώς και είναι μέσα στον κανόνα.
Θετικές εντυπώσεις για τα ελληνικά χρώματα στην πρώτη μέρα του Europe Cup γυναικών
Η πρώτη μέρα στο τελικό στάδιο του Europe Cup γυναικών, που γίνεται σαν «bubble» στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, περιλάμβανε ήττες για τις εκπροσώπους των ελληνικών χρωμάτων, όμως την ίδια ώρα είχε θετικές εντυπώσεις με βάση τις εμφανίσεις.
Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: Το σκεπτικό της ομόφωνης απόφασης για τη ματαίωση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων
Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης γνωστοποίησε σήμερα όλες τις αποφάσεις του για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Η σύνθεση Επιτροπών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Η ανανεωμένη διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προχώρησε το τελευταίο διάστημα στη σύνθεση των Τοπικών Επιτροπών της, σε Βόρεια Ελλάδα και Δυτική Ελλάδα, όπως και της Τεχνικής Επιτροπής της.
Αποφάσεις Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: Ακυρώνονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα 2020-2021
Την απόφαση να ακυρώσει όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 πήρε χτες βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στον… έφηβο Γκιώνη
Τεράστια απήχηση είχε η ολυμπιακή πρόκριση του Παναγιώτη Γκιώνη μέσα από το Προολυμπιακό της Πορτογαλίας και σίγουρα προστίθεται στα πολλά και σημαντικά μηνύματα, που στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας, παίρνουν τα νέα παιδιά τον τελευταίο καιρό από τοπ εκπροσώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού!