Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
video
Novasports – Μάϊος!
Ο πιο χορταστικός μήνας των sports είναι στα κανάλια #Novasports! Το δραματικό φινάλε των play off με μεγάλα ντέρμπι, η ανάδειξη των πρωταθλητών σε γαλλία, ιταλία και αγγλία. Οι μεγάλοι τελικοί των κυπέλλων σε παρίσι και βερολίνο. Και φυσικά το μπασκετικό υπερθέαμα του final four της κολωνίας ασφαλώς στα κανάλια #Novasports!
video
Γουότφορντ-Μίλγουολ: 1-0(hls)
Η Γουότφορντ νίκησε με 1-0 την Μίλγουολ και πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Premier League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
video
Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ: 0-1 (hls)
Το… εισιτήριο για τα playoffs της Championship εξασφάλισε η Μπρέντφορντ μετά τη σπουδαία νίκη της με 1-0 επί της Μπόρνμουθ στο ντέρμπι της 44ης αγωνιστικής.
video
Νόριτς-Γουότφορντ: 0-1 (hls)
Η Γουότφορντ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Νόριτς και είναι μια ανάσα από την επιστροφή στην Premier League. Απών από το ντέρμπι ο τιμωρημένος Γιαννούλης.
video
Ρόδεραμ – Μπέρμιγχαμ: 0-1 (hls)
Η Μπέρμιγχαμ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Ρόδεραμ χάρη σε γκολ του αρχηγού Χάρλι Ντιν στο 88' και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην Τσάμπιονσιπ.
video
Νόριτς-Μπόρνμουθ 1-3 (hls)
Η αποβολή του Γιαννούλη άλλαξε τα δεδομένα για τα "καναρίνια", που ηττήθηκαν για πρώτη φορά από τις αρχές Φεβρουαρίου, την ημέρα που επέστρεψαν στην Premier League.
video
Ρόδεραμ-Κόβεντρι: 0-1 (hls)
Η Κόβεντρι νίκησε στην έδρα της Ρόδεραμ προσπέρασε δύο ομάδες στη βαθμολογία της Championship και έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία.
VIDEOS