Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Copa America: Αλλαγές στη διοργάνωση του 2021
Με στόχο να μειωθούν οι αποστάσεις για τις ομάδες και να αυξηθεί ο χρόνος ξεκούρασης για τους παίκτες, η Ομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής προχώρησε σε αλλαγές για το Copa America του επόμενου καλοκαιριού.
Επέστρεψε με γκολ ο Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε μετά την τρίμηνη τιμωρία του στην Εθνική Αργεντινής και την οδήγησε σε φιλική νίκη με 1-0 επί της Βραζιλίας στο Ριάντ.
Επιστρέφει στην εθνική ο Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, καθώς τελείωσε η τιμωρία που του είχε επιβληθεί για τα όσα είχαν γίνει στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα, κόντρα στη Χιλή.
Κατέθεσε έφεση για τον Μέσι η Αργεντινή
Η ομοσπονδία της Αργεντινής κατέθεσε έφεση κατά της τιμωρίας του Λιονέλ Μέσι με τρεις μήνες αποκλεισμό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, λόγω των όσων είχε δηλώσει μετά το τέλος του μικρού τελικού του Κόπα Αμέρικα.
Μια αγωνιστική στον Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι θα απουσιάσει από το επόμενο επίσημο ματς της εθνικής Αργεντινής, καθώς η Conmebol ανακοίνωσε πως θα του επιβληθεί τιμωρία μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στο ματς με τη Χιλή.