Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Miami Open: Στον τελικό ο Σίνερ!
Ο εντυπωσιακός 19χρονος Ιταλός ξεπέρασε το εμπόδιο του πολύπειρου Μπαουτίστα-Αγκούτ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του σε τελικό Μasters 1000.
LIVE: Τσιτσιπάς-Νισικόρι
Παρακολουθήστε μέσα από το Novasports.gr την αναμέτρηση Νισικόρι-Τσιτσιπάς για τη φάση των «32» στο τουρνουά Masters του Mαϊάμι.
LIVE: Σάκκαρη-Πεγκούλα
Το Novasports.gr ...ξαγρυπνάει μαζί σας και σας μεταφέρει πόντο-πόντο την προσπάθεια πρόκρισης της Σάκκαρη κόντρα στην Πεγκούλα για τη φάση των «16» στο τουρνουά Masters του Mαϊάμι.
LIVE: Τσιτσιπάς-Eρμπέρ
Παρακολουθήστε μέσα από το Novasports.gr την εξέλιξη του ματς του Τσιτσιπά με τον Eρμπέρ, για τα προημιτελικά του τουρνουά της Μασσαλίας.
Tένις: Τραυματίστηκε η Μπάρτι
Το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης τένις των Γυναικών, Άσλεϊ Μπάρτι αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά της WTA στο Ντουμπάι.
Ναδάλ: Δεν πάει Ρότερνταμ
Ο Ραφαέλ Νταδάλ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών στο τουρνουά του Ρότερνταμ (ATP 500).
VIDEOS