Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Το πρωί του Σαββάτου η μεγάλη “μάχη” Τσιτσιπά – Τζόκοβιτς
Μετά από δύο διακοπές εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στη Ρώμη, το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς αναβλήθηκε και οι διοργανωτές όρισαν τη συνέχεια του αγώνα για το πρωί του Σαββάτου.
Πήρε το πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς, προηγείται στο δεύτερο και νέα διακοπή!
Μετά από πολύωρη διακοπή εξαιτίας της βροχόπτωσης, το παιχνίδι των προημιτελικών του ATP Masters της Ρώμης ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς άρχισε και… διεκόπη για δεύτερη φορά!
video
Η βροχή χάλασε τα σχέδια του Τσιτσιπά (vid)
Διεκόπη το ματς ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Ρώμη, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Ο Έλληνας Πρωταθλητής προηγείται με 4-3 στο πρώτο σετ και οι διοργανωτές περιμένουν να σταματήσει η βροχή
Mutua Madrid Open: Ακάθεκτος ο Τιμ
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open εξασφάλισε ο Ντόμινικ Τιμ, δείχνοντας να βρίσκει τον εαυτό του, μετά την δίμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση.
video
Μουράτογλου: «Δεν απέχει πολύ ο Τσιτσιπάς από το Grand Slam» (vid)
Στην αποκλειστική συνέντευξή του στην «Ώρα των Πρωταθλητών» ο κορυφαίος προπονητής τένις, μίλησε για τα κατορθώματα του Στέφανου, την αξία της Σάκκαρη, την προοπτική της Λάκη, την προσωπικότητα της Σερίνα Γουίλιαμς καθώς και την ξεχωριστή συνεργασία με το Costa Navarino.
VIDEOS
video
Η βροχή χάλασε τα σχέδια του Τσιτσιπά (vid)
video
Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς: «Break» με το… καλημέρα ο Έλληνας (vid)
video
Μουράτογλου: «Δεν απέχει πολύ ο Τσιτσιπάς από το Grand Slam»
video
Σίνερ – Τσιτσιπάς: 0-2 (hls)
video
Monte Carlo Masters: Οι πανηγυρισμοί του Στέφανου (vid)
video
Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ: 2-0 (hls)
video
Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς! (hls)