Ολυμπιακό τουρνουά - Τένις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Χρυσοί” στο μεικτό διπλό οι Παβλιουτσένκοβα-Ρούμπλεφ
Το δίδυμο Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και Αντρέι Ρούμπλεφ κέρδισαν των ρωσικό "εμφύλιο" με τους Ελενα Βεσνίνα και Ασλάν Καράτσεφ και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις του Τόκιο.
“Καθάρισε” τον Χατσάνοφ και πήρε το χρυσό ο Ζβέρεφ (hls)
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Σάσα Ζβέρεφ τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Τόκιο, καθώς επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Καρέν Χατσάνοφ και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Τένις: Η Τσεχία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό γυναικών
Η Μπελίντα Μπέντσιτς, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο μονό γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Τόκιο, δεν μπόρεσε να κατακτήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, αλλά έβαλε στη συλλογή της ένα ασημένιο μετάλλιο.
Τζόκοβιτς-Καρένιο Μπούστα 1-2: Το χάλκινο μετάλλιο στον Ισπανό! (vids)
Απίστευτα πράγματα στο Τόκιο! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την ήττα του στον ημιτελικό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έχασε και από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και δεν θα ανέβει καν στο βάθρο!
ΕΠΟΣ Ζβέρεφ, στον τελικό με ανατροπή! (hls)
Κόντρα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς και παρότι έχασε εύκολα το πρώτο σετ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με επική ανατροπή πέρασε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο και έγραψε ιστορία.
Μεντβέντεφ: “Η ζέστη ήταν αφόρητη, ήθελα να αλλάξω το… δέρμα μου”
Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ηττήθηκε από τον Πάμπλο Κορένιο Μπούστα με 2-0 σετ, ο Ρώσος τενίστας επιτέθηκε στους διοργανωτές για την απόφαση τους να διεξαχθούν τα παιχνίδια με τέτοια ζέστη.
Γυμναστής Τσιτσιπά: “Η χειρότερη οργάνωση σε Ολυμπιακούς Αγώνες”(pic)
Ο προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Χρήστος Φιωτάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δήλωσε ότι η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο είναι η χειρότερη στην σύγχρονη εποχή.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της Πέμπτης (29/7)
Σημαντική νίκη για την Εθνική ομάδα πόλο επί της Ιαπωνίας (10-9), η Άννα Κορακάκη την Παρασκευή (30/7) θα υπερασπιστεί το χρυσό της μετάλλιο, Σάκκαρη και Τσιτσιπά αποχαιρέτησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ψηλά το κεφάλι.
Μπένσιτς-Ριμπάκινα 2-1: Πρώτη φιναλίστ η Ελβετή
Ματσάρα ο πρώτος ημιτελικός του Ολυμπιακού τουρνουά τένις των Γυναικών με την Μπελίντα Μπένσιτς να παίρνει τη νίκη σε βάρος της Ελένα Ριμπάκινα με 2-1 σετ. Θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, ενώ η αθλήτρια του Καζακστάν θα διεκδικήσει το χάλκινο.
Τζόκοβιτς: «Η πίεση είναι προνόμιο για τους αθλητές»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν φοβάται να εκφράσει δημόσια την άποψη του, και το έκανε εκ νέου μετά την κουβέντα που έχει ανοίξει για την πίεση που δέχονται οι αθλητές, με αφορμή την αποχώρηση της Σιμόν Μπάιλς από το σύνθετο ατομικό και το σύνθετο ομαδικό.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της Πέμπτης (29/07)
Δείτε αναλυτικά τις ελληνικές συμμετοχές της αυριανής ημέρας (29/07) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα βλέμματα στρέφονται στον τελικό της κωπηλασίας και τις Μπούρμπου/Κυρίδου, που παλεύουν για μετάλλιο.
VIDEOS
video
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινη η Σβιτολίνα (vid)
video
Τσιτσιπάς-Ουμπέρ: 1-2 (hls)
video
Ολυμπιακό Τουρνουά Τένις: Τραυματισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)
video
Σβιτολίνα-Μ. Σάκκαρη: 2-1 (hls)
video
Τσιτσιπάς: «Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα»
video
Τσιτσιπάς-Φρ. Τιαφό: 2-0 (hls)
video
Σάκκαρη-Στογιάνοβιτς 2-0: Σίφουνας στους «16» (hls)
video
Τσιτσιπάς: «Η ατμόσφαιρα του κόσμου λείπει από το γήπεδο» (vid)
video
Η τούρτα – έκπληξη της ΕΟΕ στη Μαρία Σάκκαρη για τα γενέθλια της
video
Κόλσραϊμπερ-Τσιτσιπάς: 1-2 (hls)
video
Τένις Ανδρών: Δυναμικό φινάλε στο σετ και 1-0 Τσιτσιπάς (vid)
video
Το μεγαλείο της Σερένα Γουίλιαμς (video)