Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Όταν σταμάτησε η Μαρτίνα…
Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα αποφάσισε να μην αγωνιστεί ξανά σε αγώνα μονού. Συνέχισε όμως να κερδίζει το χειροκρότημα επιδιώκοντας σθεναρά την εξάλειψη των ηγεμονικών απόψεων στην κοινωνική και πολιτική ζωή.
Ρολάν Γκαρός: Αυτοκρατορικός Ναδάλ (hls)
Ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε με 3-0 σετ (6-0, 6-2, 7-5) τον Νόβακ Τζόκοβιτς για να φτάσει τα 13 τρόπαια στο Ρολάν Γκαρός και τα 20 σε Grand Slam, τα περισσότερα στην ιστορία μαζί με τον Ρότζερ Φέντερερ
Διπλό γυναικών: Μλαντένοβιτς και Μπάμπος κράτησαν τα «σκήπτρα»  
Η Γαλλίδα, Κριστίνα Μλάντενοβιτς και η Τιμέα Μπάμπος από την Ουγγαρία, διατήρησαν τα κεκτημένα, καθώς επανέλαβαν τον περυσινό τους θρίαμβο στο διπλό του Ρολάν Γκαρός, που φιλοξενείται στο Παρίσι.
Ρολάν Γκαρός: Ο Τζόκοβιτς στον τελικό, “λύγισε” τον Τσιτσιπά (hls)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-2 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά για να προκριθεί στον τελικό του Ρολάν Γκαρός όπου θα αντιμετωπίσει το Ράφα Ναδάλ. Σπουδαία εμφάνιση από τον Έλληνα τενίστα που ήταν πίσω με 2-0 σετ.
LIVE: Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς
Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο πλαίσιο του ημιτελικού για το Roland Garros μέσα από το Novasports.gr.