Primus inter pares
O Νόβακ Τζόκοβιτς, ο μικρότερος από την «αγία Τριάδα», γνωρίζει πως δεν θα καεί στο 21 αφού τα δικά του φύλλα είναι για μεγαλύτερο παιχνίδι.
Το πάρτι αρχίζει στα είκοσι…
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει και τα τρία φετινά Grand Slam αντιμετωπίζοντας στον τελικό εκπροσώπους της νέας γενιάς, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπά, Μπερετίνι. Την ίδια ώρα έπιασε στην κορυφή τους μεγαλύτερους και υπαινίσσεται ότι το πάρτι τώρα αρχίζει…
Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ: «Είμαι υπερήφανη για την Μπάρτι»
H πρώην πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον, Ιβόν Γκούλαγκονγκ Κόλεϊ, δήλωσε «περήφανη» για την επιτυχία να κατακτήσει το φημισμένο τουρνουά, της Αυστραλής συμπατριώτισσας της, Άσλεϊ Μπάρτι, την οποία χαρακτήρισε «μικρή αδελφή» της.
video
Στον «θρόνο» του Wimbledon o… 20αρης Νόβακ Τζόκοβιτς (hls)
Στον 30ο τελικό Grand Slam της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ του Ματέο Μπερετίνι και κατέκτησε για 6η φορά το "στέμμα του βασιλιά" στο Wimbledon. Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε τους 20 νικηφόρους GS τίτλους και τις 21 συνεχόμενες νίκης στα φετινά Major τουρνουά. Πλέον, ο σπουδαίος Σέρβος κυνηγάει το "Golden Slam", να κερδίσει δηλαδή όλα τα Slams και το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ίδια χρονιά .
Γουίμπλεντον: Κουβέρτα για την Ναβρατίλοβα! (vid)
Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, βρέθηκε στο κεντρικό κορτ για τον τελικό του διπλού γυναικών! Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, παρακολούθησε τον τελικό του διπλού γυναικών, σε ένα εξαιρετικό ματς, που τελείωσε 2-1 με τις Σιέι και Μέρτενς
Αναγνωρίζετε την…πρωταθλήτρια; (pic)
Η Άσλεϊ Μπάρτι, σκαρφάλωσε στην κορυφή του Γουίμπλεντον, επικρατώντας στον τελικό της Καρολίνα Πλίσκοβα!  Η 25χρονη αθλήτρια έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Αυστραλέζα μετά το 1980 και την Ιβόν Γκούλαγκονγκ που
video
Τζόκοβιτς-Σαποβάλοφ 3-0: Ένα βήμα μακριά από το 20ο Grand Slam (hls)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέχει μία νίκη από τον 20ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του και τον 6ο τίτλο στο Wimbledon. Ο Ντένις Σαποβάλοφ το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αλλά... απέναντι του είχε το νούμερο 1 του κόσμου. Τόσο απλά.
Wimbledon: Είναι κι οι αθλητές άνθρωποι!
Οι αθλητές είναι άνθρωποι, κοινοί θνητοί. Μας το υπενθύμισε μετά τον Κρίστιαν Έρικσεν και η Έμα Ραντουκάνου, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ματς στο Γουίμπλεντον λόγω κρίσης άγχους.
Κέρμπερ: Όπως το 2018 σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της (pics)
Η Αντζελίκ Κέρμπερ επιστρέφει σε ημιτελικά Grand Slam μετά από τρία δύσκολα χρόνια. Ο Θάνος Σολούκος αναλύει την μέχρι τώρα πορεία της στο Wimbledon και αναλύει τους λόγους που αυτή θα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της για τον τέταρτο τίτλο σε Major.
VIDEOS
video
Τζόκοβιτς: “Τα τελευταία δέκα χρόνια έκανα μια απίστευτη πορεία” (vid)
video
Τζόκοβιτς-Μπερετίνι: 3-1 (hls)
video
Τζόκοβιτς-Μπερετίνι: Η τρυφερή κίνηση του Νόλε (vid)
video
Τζόκοβιτς: Η στιγμή της απονομής στον πρωταθλητή του Wimbledon (vid)
video
Τζόκοβιτς-Μπερετίνι: Ο τελευταίος πόντος του τελικού (vid)
video
Τζόκοβιτς-Μπερετίνι: Ανέβηκε στη κερκίδα για να πανηγυρίσει ο Νόλε (vid)
video
Πάβιτς/Μέκτιτς – Γκρανογιέρς/Σεμπάγιος: 3-1 (hls)
video
Μπάρτι: Νικήτρια του Wimbledon 2021! (hls)
video
Τζόκοβιτς-Σαποβάλοφ: 3-0 (hls)
video
Μπερετίνι-Χουρκάτς 3-1: Ιταλική κυριαρχία και πρώτος τελικός Major (hls)
video
Wimbledon Live: Highlights τελικού ανδρών
video
Wimbledon Live: Highlights τελικού γυναικών