Μιχαηλίδης: «Η ενότητα του χώρου και η ανάπτυξη του αθλήματος είναι πάνω από όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις»
Μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα του ελληνικού τζούντο, έστειλε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΤ, Δημήτρης Μιχαηλίδης, λίγες ώρες αφότου πήρε το χρίσμα από τη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας.
Τζούντο: Το CAS ανέστειλε την ποινή αποκλεισμού του Ιράν
Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) δέχθηκε την προσφυγή του Ιράν και ανέτρεψε τον επ΄ αόριστο αποκλεισμό της ομοσπονδίας τζούντο της χώρας που είχε επιβληθεί από την Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (IJF) τον Οκτώβριο του 2019.
Ο κορωναϊός «χτύπησε» και το Junior European Judo Cup «Κύπελλο Ηλιάδης»
Ο κορωναϊός «χτύπησε» το διεθνές τουρνουά Junior European Judo Cup «Κύπελλο Ηλιάδης 2020» που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πετρούπολη το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου, αλλά και το διεθνές προπονητικό καμπ που θα φιλοξενούνταν στο Λουτράκι το διάστημα 23-26 Μαρτίου.
«H κοινωνία των Χανίων, ανυπομονεί για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου»
Με τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων, αλλά και την αμέριστη συμβολή της τοπικής κοινωνίας στο κομμάτι του εθελοντισμού και όχι μόνο, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Cadet European Judo Cup 2019.
Τζούντο: Η σκυτάλη στην Ελλάδα
Το λάβαρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βετεράνων που θα γίνει το 2020 στην Ελλάδα, παρέλαβε με κάθε επισημότητα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης.
Τζούντο: Αλλη μια επιτυχία του Παπαχρήστου στις Η.Π.Α.
Ο Ελληνας πρωταθλητής που έχει συμμετοχή σε τέσσερις Παραολυμπιακούς Αγώνες και έχει βάλει στόχο να είναι παρών στους Αγώνες του Τόκιο έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά στην Ιντιάνα παίρνοντας την 5η θέση.