Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
video
Eurocup: Ο Τεόντοσιτς την κράτησε αήττητη (hls)
Η Βίρτους Μπολόνια παρέμεινε αήττητη στο Eurocup και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού με την Ούνιξ Καζάν, την οποία και κατάφερε να νικήσει με 80-76, χάρη στον εκπληκτικό – ανεπανάληπτο Μίλος Τεόντοσιτς.
Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Σαντ Ρος
Ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον Χάουαρντ Σαντ Ρος στην διάθεσή του κι ο Κουβανός αναμένεται να παίξει στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις.
video
Ούνιξ – Λοκομοτίβ 82-78: Ο Πρίφτης και πάλι στους “4” (hls)
Η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη είναι και πάλι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Eurocup. Νίκησε στον ρώσικο εμφύλιο την Λοκομοτίβ με 82-78, έκανε το 2-1 στις νίκες και πλέον θα τα βάλει με την Βίρτους για να εξασφαλίσει θέση στον τελικό.
video
Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ούνιξ Καζάν 86-74: Όρισαν νέο ραντεβού (hls)
Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ισοφάρισε τη σειρά των προημιτελικών (1-1) και έδωσε ραντεβού με την Ούνιξ σε 3ο και τελευταίο αγώνα. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Ουίλιαμς - Γκος που τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους.
video
Μονακό-Μπούντουτσνοστ 76-77: “Απόδραση” και φουλ για τετράδα (hls)
Με πρωταγωνιστές τους Γουίλι Ριντ και Τζάστιν Κομπς η Μπούντουτσνοστ πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα της Μονακό (76-77) και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Eurocup. Την Παρασκευή (26/3) στη Λουμπλιάνα το δεύτερο... πιάτο.
Eurocup: MVP ο Κουζμίνσκας (vid)
Ο Λιθουανός φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τρέντο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστική του Top 16.
VIDEOS