Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
video
Αϊντχόφεν-Χεράκλες 3-0: Εύκολα και απλά (hls)
Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Άλκμααρ η Αϊντχόφεν παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Χεράκλες και επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0.
Ντέρμπι πάνω στα όρια σε Αθήνα, Βερολίνο, Κωσταντινούπολη και Σεβίλλη
Οι λεπτομέρειες μπορεί να αποτελέσουν τον καθοριστικόπ παράγοντα στη Σεβίλλη, την Κωνσταντινούπολη, το Σαρλερουά αλλά και το Βερολίνο. Σε ΟΑΚΑ και "Λεωφόρο" πέραν των βαθμών υπάρχει και το γόητρο!
Άγιαξ: Ενδιαφέρον για Μπουφόν
Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν φαίνεται ότι βιάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του. Θέλει να βρει ομάδα για να παίζει βασικός την επόμενη σεζόν. Ενδιαφερόμενος ο Άγιαξ.
Φέγενορντ: Είπε όχι σε 50 εκατομμύρια
Η μάχη για το νέο γήπεδο της Φέγενορντ συνεχίζεται. Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η διοίκηση απέρριψε χείρα βοηθείας 50 εκατομμυρίων Ευρώ για να πάρει ξανά στα χέρια της το Ντε Κάιπ.
Τσβόλε-Φένλο 2-1: Ήττα για Γιακουμάκη και Δώνη
Στην 27η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος, η Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη και Τάσου Δώνη, γνώρισε εκτός έδρας την ήττα από την Τσβόλε με 2-1 και παρέμεινε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.
Αβαντάζ αξιοπιστίας κι ανάγκης για Παναιτωλικό, Χαλ και Οστάνδη
Ο Παναιτωλικός θα παλέψει αρκετά για να πάρει κάτι από το ματς με τη Λαμία. Δίχως περιθώρια απωλειών η Κροτόνε παίζει κόντρα στην Μπολόνια. Φαβορί λόγω κινήτρου και οι Μαρσέίγ, Χαλ, Φέγενορντ και Οστάνδη
VIDEOS