Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
video
Πομάσκι: «Εγώ θέλω περισσότερο το χρυσό στους Ολυμπιακούς από όλους σας» (vid)
Στην Ώρα των Πρωταθλητών μίλησε ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος μετά και την επιτυχία του αθλητή του με το χρυσό στο άλμα εις μήκος στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στο Τορούν, τόνισε ότι στόχος είναι το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο το καλοκαίρι.
video
Μ. Τριανταφυλλίδης: «Αναδιοργάνωση της ομοσπονδίας, στήριξη στα σωματεία και προσοχή στις Εθνικές ομάδες» (vid)
Για καλύτερες μέρες στις Εθνικές ομάδες, οικονομική στήριξη στα σωματεία και ομοσπονδία που θα στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, έκανε λόγο στην παρουσία του στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» των καναλιών Novasports, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, επικεφαλής της παράταξης «'Ολοι μαζί για το βόλεϊ» στις επικείμενες εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ.
video
Νησωτάκη: «Είναι σημαντικό που άνοιξε το θέμα της παρενόχλησης, βρίσκουν δύναμη τα θύματα» (vid)
Δείτε μέσα από το Novasports.gr τι είπε η αναλύτρια της Νόριτς Μαριέλα Νησωτάκη στην Ώρα των Πρωταθλητών, για τη δουλειά της, τη συνεργασία της με τους άντρες στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και το θέμα που άνοιξε με τη Σοφία Μπεκατώρου.
video
Παπαδημητρίου: “Δεν μπορεί το γεγονός με την Μπεκατώρου να χαρακτηρίζεται απλώς δυσάρεστο” (vid)
Ο πρώην πρόεδρος της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Πειραιώς, Γιάννης Παπαδημητρίου μίλησε στην "Ώρα των Πρωταθλητών" για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
VIDEOS