Match Center
Βουλιαγμένη: Στη Βουδαπέστη για το μεγάλο ραντεβού με την Όρβοσι
Τη σπουδαία φετινή ευρωπαϊκή πορεία της θα προσπαθήσει να συνεχίσει η Βουλιαγμένη αύριο (3/4, 17:30 ώρα Ελλάδας) στη Βουδαπέστη, όπου αντιμετωπίζει την Όρβοσι, στον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση.
Κορωνοϊός: Εξετάζονται τα αιτήματα για την επανέναρξη πρωταθλημάτων
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο twitter, ότι Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, με θέμα την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Βουλιαγμένη: Στο Ζάγκρεμπ για την ευρωπαϊκή υπέρβαση
Την ευρωπαϊκή υπέρβαση ψάχνει η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, που μετέχει για τρίτη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Euro Cup, προσδοκώντας να κάνει αυτή τη φορά το βήμα παραπάνω και να περάσει στην τετράδα.
video
Ελευθεριάδου: “Όνειρο η ευρωπαϊκή κούπα με τον Ολυμπιακό” (vid)
H πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε αποκλειστικά στην "Ώρα των Πρωταθλητών" για την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στο Final - 4 της Euroleague, αλλά και το όνειρο της για έναν τίτλο με την ομάδα.
Παυλίδης: “Δεν θυμάμαι τέτοια συγκινητική εμφάνιση στα 14 χρόνια καριέρας μου”
Ο Χάρης Παυλίδης είναι ευτυχισμένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final - 4 της Euroleague και τόνισε ότι αυτή είναι η πιο συγκινητική εμφάνιση που έχει δει στα 14 χρόνια καριέρας του.