Match Center
Σεμινάριο για τη «Διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους»
Η ομοσπονδία στίβου συνεχίζει τις δράσεις επιμόρφωσης και επιστημονικής υποστήριξης αθλητών και αθλητριών με βαρύτητα στους αθλητές και τις αθλήτριες των μικρότερων κατηγοριών, που προετοιμάζονται για τις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού.
«Εγγυητές των συμφερόντων αθλητών, προπονητών, σωματείων ως απλά μέλη του ΔΣ»
Η Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού’’ με αίσθημα ευθύνης, πίστη στις αρχές της και τις προγραμματικές της θέσεις, καλωσορίζει την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.
Στίβος: Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο για την εξοικείωση με την πλατφόρμα “Ζευς”
Σεμινάριο για τη λειτουργία του συστήματος Ζευς μέσα από το οποίο θα γίνουν την Τετάρτη (31/3) οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας, οργάνωσε σήμερα η ομοσπονδία, προκειμένου οι αντιπρόσωποι των σωματείων να αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση με το σύστημα.
Τρία ρεκόρ κόσμου και δύο Ευρώπης στην ημερίδα στίβου στο Παγκρήτιο
Σε ημερίδα παγκοσμίων και ευρωπαϊκών -ανεπίσημων για την ώρα- ρεκόρ, εξελίχθηκε η διοργάνωση του στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του τέως προέδρου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργου Φουντουλάκη.
Ψήφισμα Συνέλευσης Αναγέννησης από 143 Σωματεία ΣΕΓΑΣ
Μήνυμα ενότητας σε όλη την οικογένεια του ελληνικού στίβου έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και επικεφαλής της Αναγέννησης, Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, απευθυνόμενη στα σωματεία μέλη του ΣΕΓΑΣ κατά την Συνέλευση Σωματείων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την εντυπωσιακή συμμετοχή 143 σωματείων και την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος.
Γκραν Πρι Τυνησίας (2η ημέρα) : Πέντε ελληνικά μετάλλια αλλά με πρωταγωνίστρια την… βροχή!
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, μπορεί να μην εμπόδισαν τους Έλληνες αθλητές να φτάσουν στην κατάκτηση επιπλέον πέντε μεταλλίων στο Γκραν Πρι στίβου της Τυνησίας, ωστόσο δεν τους επέτρεψαν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
Αναγέννηση: Συνέλευση με 143 σωματεία!
Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ στο κάλεσμα ενότητας της Τασούλας Κελεσίδου στην αυριανή Συνέλευση Σωματείων που διοργανώνει η Αναγέννηση 11 η ώρα, για να επιβεβαιωθεί η προσήλωση της μεγάλης πλειοψηφίας των σωματείων στη νομιμότητα και τις δημοκρατικές αξίες μέσα από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου.