Match Center
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ελληνικός απολογισμός της Πέμπτης (29/7)
Σημαντική νίκη για την Εθνική ομάδα πόλο επί της Ιαπωνίας (10-9), η Άννα Κορακάκη την Παρασκευή (30/7) θα υπερασπιστεί το χρυσό της μετάλλιο, Σάκκαρη και Τσιτσιπά αποχαιρέτησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ψηλά το κεφάλι.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της Πέμπτης (29/07)
Δείτε αναλυτικά τις ελληνικές συμμετοχές της αυριανής ημέρας (29/07) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα βλέμματα στρέφονται στον τελικό της κωπηλασίας και τις Μπούρμπου/Κυρίδου, που παλεύουν για μετάλλιο.
«Lila goes Tokyo» με την Ευαγγελία Ψάρρα, «θέλω να απολαύσω το έκτο Ολυμπιακό μου ταξίδι» (vid)
Απολαύστε μέσα από το Novasports.gr το 12ο επεισόδιο της εκπομπής «Lila goes Tokyo» με την Ευαγγελία Ψάρρα να συναντά την Λίλα Κουντουριώτη πριν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τοξοβολία: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι προκριματικοί αγώνες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Απριλίου 2021, στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Α. Ψάρρα» στο Ο.Α.Κ.Α., οι πρώτοι προκριματικοί αγώνες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου για την επιλογή των αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στους επικείμενους διεθνείς αγώνες.
Τοξοβολία: Ξενάγηση του Χρυσανθόπουλου στο Ολυμπιακό Προπονητήριο
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Τάσος Χρυσανθόπουλος επισκέφτηκε το Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Ψάρρα» στο ΟΑΚΑ και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πέτρο Συναδινό.
H επιστολή του Προέδρου της ΕΟΤ Δρ. Πέτρου Συναδινού προς την Οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας
Στις 27 Μαρτίου συμπληρώνω 3037 ημέρες στην Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κάτι που με καθιστά τον μακροβιότερο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας στην «μικρή» της ιστορία των 21 χρόνων από την σύστασή της στην Ελλάδα.
Τοξοβολία: Γενική Συνέλευση και εκλογές στην Τοξοβολία στις 27 Μαρτίου
Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΟΤ, να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Πανελληνίου Γ.Σ.
H Eλλάδα κατέκτησε 12 μετάλλια στην Κύπρο
Σπουδαίες ήταν οι εμφανίσεις των μελών της Εθνικής ομάδας στο διεθνή αγώνα Aphrodite Mediterranean Cup 2020 που έγινε στα Λεύκαρα της Κύπρου, στο πλαίσιο της Διακρατικής Συμφωνίας με την Κύπρο.
Δωρεάν μάθημα τοξοβολίας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ
Την ευκαιρία να γνωρίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος την τοξοβολία και να μάθει τα μυστικά του συναρπαστικού αυτού αθλήματος, δίνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.
Τοξοβολία: Πρωταθλητές οι Καραγεωργίου, Παπαδοπούλου, Ζαχαράκης και Τσακίρη
Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών τοξοβολίας ανοιχτού χώρου, στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ευαγγελία Ψάρρα».