Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Ο Εμπαπέ απέναντι στον Χάαλαντ!
Όταν η στιβαρή διοίκηση της προγκιπικής του Αλβέρτου Μονακό το 2015 υπενθύμισε στον τότε τεχνικό της ομάδας και μετέπειτα απρόσμενο πρωταθλητή Λεονάρντο Ζαρντίμ την παρουσία ενός ταλαντούχου 17χρονου στη δεύτερη ομάδα,
Ligue 1 : Χαμός στην κορυφή με κερδισμένη τη Λιλ!  (hls)
H ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής στην Ligue 1 έφερε νέα δεδομένα στην κορυφή με τη Λιλ να παίρνει διαφορά τριών πόντων, μετά τη νίκη της στο Παρίσι ενώ αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στα όρια του υποβιβασμού.
Ντέρμπι πάνω στα όρια σε Αθήνα, Βερολίνο, Κωσταντινούπολη και Σεβίλλη
Οι λεπτομέρειες μπορεί να αποτελέσουν τον καθοριστικόπ παράγοντα στη Σεβίλλη, την Κωνσταντινούπολη, το Σαρλερουά αλλά και το Βερολίνο. Σε ΟΑΚΑ και "Λεωφόρο" πέραν των βαθμών υπάρχει και το γόητρο!
video
Παρί-Λιλ 0-1: Νίκη τίτλου! (hls)
Η Λιλ επικράτησε στο "Παρκ ντε Πρενς" ύστερα από 25 χρόνια και διεύρυνε τη διαφορά της από τους πρωταθλητές στους 3 βαθμούς, με τον Νεϊμάρ να αποβάλλεται.
Μανταντά: Κρεμάει γάντια μετά το Euro!
Να σταματήσει την καριέρα του στην εθνική ομάδα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτλάθλημα θέλει ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ Στεβ Μανταντά.
Παρί-Λιλ: Ο τίτλος περνάει από το Παρίσι!
Για τέταρτη φορά θα αναμετρηθούν ως οι δυο πρωτοπόρες ομάδες στο γαλλικό πρτωάθλημα, τον 21ο αιώνα Παρί και Λιλ το ερχόμενο Σάββατο σε ντέρμπι τίτλου στο Παρίσι (απευθείας 18.00 Novasports). 
VIDEOS