Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
Nations League: Κληρώνει για το Final Four
Το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών του Nations League με τους Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία να διεκδικούν το τρόπαιο
video
Φαν’τ Σχιπ-Φορτούνης: Απαντήσεις μέσω των καναλιών Novasports (vid)
Τζον Φαν'τ Σχιπ και Κώστας Φορτούνης τοποθετήθηκαν μέσω των καναλιών Novasports για τον... θόρυβο που είχε δημιουργηθεί αναφορικά με την απόφαση του Ολλανδού να αφήσει εκτός επιλογών του τον διεθνή χαφ σε ορισμένα ματς της Εθνικής.
Μπουχαλάκης: “Στο τέλος η Εθνική μας είναι αυτή που θα κερδίσει” (vid)
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την Εθνική Ελλάδος τονίζοντας τη βελτίωση που έχει η ομάδα τον τελευταίο χρόνο και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα και τα Προκριματικά του Μουντιάλ ευελπιστώντας πως η ομάδα θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ!
Εθνική: Η πιο επιθετική εκδοχή της θέλει στήριξη
Η Ελλάδα ήταν από τις πιο επιθετικές ομάδες του Nations League, με σύγχρονο ποδόσφαιρο και πρωτόγνωρα στατιστικά (ακολουθεί ανάλυση) αλλά η αναποτελεσματικότητά της έμελλε να της στερήσει την πρωτιά. Αυτή η ομάδα έχει προοπτική και θέλει στήριξη.
Φαντ Σχιπ: “Μας στοίχισε το Κόσοβο”
Η ισοπαλία με το Κόσοβο είναι αυτή που στέρησε την άνοδο στην Εθνική ομάδα σύμφωνα με τον Φαντ Σχιπ που δηλώνει περήφανος για τους παίκτες του και έτοιμος για τα Προκριματικά.
Nations League: Οι 14 νικητές των ομίλων
Από την Ιταλία στο Γιβραλτάρ διαβάστε τις 14 νικήτριες ομάδες των ομίλων του Nations League που έχουν δικαίωμα να ελπίζουν σε μια δεύτερη ευκαιρία για τα play off των προκριματικών του Μουντιάλ.
Εθνική: Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στα Προκριματικά
Η ήττες της Βοσνίας από την Ιταλία σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ελλάδας με τη Σλοβενία διατήρησαν την Εθνική μας στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης των Προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ.
VIDEOS