Ξιφασκία: Με τριπλή εκπροσώπηση στο Τόκιο
Ώρα Τόκιο, ώρα Ολυμπιακών Αγώνων, η ώρα του ελληνικού αθλητισμού, της Δώρας Γκουντούρα και της τριπλής εκπροσώπησης της Ελληνικής Ξιφασκίας στην ιαπωνική πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.
Ξιφασκία: Τριπλή εκπροσώπηση στο Τόκιο
Ώρα Τόκιο, ώρα Ολυμπιακών Αγώνων, η ώρα του ελληνικού αθλητισμού, της Δώρας Γκουντούρα και της τριπλής εκπροσώπησης της Ελληνικής Ξιφασκίας στην ιαπωνική πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες.
Δώρα Γκουντούρα: Στην κόψη της… σπάθης της
Μία από τις ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι η Ελληνική Ξιφασκία και η 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ’19, στο αγώνισμα της σπάθης, Δώρα Γκουντούρα.
V.I.R.: Το νέο «όπλο» της Ε.Ο.Ξ.
Με ένα σπουδαίο «όπλο», το οποίο αποτέλεσε άλλωστε, μακροχρόνια επιδίωξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, εμπλουτίζεται πλέον η φαρέτρα του αθλήματος.
Ξιφασκία: Προεδρική συνάντηση εργασίας στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας
Με οικοδεσπότες την Ε.Ο.Ξ. και τον πρόεδρο της, Ιωάννη Λιγνό, φιλοξενήθηκε στην Αθήνα, ευρεία προεδρική συνάντηση εργασίας εκπροσώπων-χωρών του νοτιοανατολικού ευρωπαϊκού τόξου των Εθνικών Ομοσπονδιών ξιφασκίας.
Novasports: Lila goes Tokyo!
H νέα σειρά με τη Λίλα Κουντουριώτη αρχίζει τη Δευτέρα 14/6, με ξεχωριστά αφιερώματα στους αθλητές θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.
Ίρις Βλαχούτσικου: Με τo … ξίφος της διεκδικεί θέση στην Ομοσπονδία Ξιφασκίας
Η σχέση της με το ξίφος είναι από ...κούνια. Στα νεανικά της χρόνια, η Ίρις Βλαχούτσικου, ως πρωταθλήτρια ξιφασκίας, το χρησιμοποίησε για να σηκώνει την Ελληνική σημαία ανά τον κόσμο.
Τα συγχαρητήρια του Αυγενάκη σε Γκουντούρα
Στο ιστορικό επίτευγμα της Δώρας Γκουντούρα, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών «Κύπελλο Ακρόπολις», που διεξήχθη στην Αθήνα, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Έγραψε Ιστορία με το μετάλλιο η Γκουντούρα
Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σπάθης Γυναικών με την ονομασία Κύπελλο Ακρόπολις βρίσκεται η Δώρα Γκουντούρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 15-12 την Αμερικανίδα Βόζνιακ και πέρασε στις «4» καλύτερες της διοργάνωσης.
Στις «16» καλύτερες η Γκουντούρα
Με μια ακόμη... υπερηχητική εμφάνιση η Δώρα Γκουντούρα επικράτησε με 15-8 της Πέιτζ από τον Καναδά και προκρίθηκε στις «16» του Παγκοσμίου κυπέλλου ξιφασκίας με την ονομασία Κύπελλο Ακρόπολις στη Σπάθη Γυναικών.