Match Center
SUPER LEAGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE SERIE A LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA BUNDESLIGA EREDIVISIE EUROLEAGUE HL BEST PLAYS
To Σάββατο βράδυ, η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται αλλά … τρέχει!
Το ... καλό μεγαλώνει, ωριμάζει και γίνεται ολοένα και καλύτερο! Οι προεργασίες για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole ολοκληρώνονται κι η αντίστροφη μέτρηση για το σήμα του αφέτη έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Χιλιάδες παιδικά χαμόγελα στον 37ο Μαραθώνιο
Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας πρωταγωνιστές δεν θα είναι μόνον οι Μαραθωνοδρόμοι και οι δρομείς των 5 και 10χλμ. αλλά και χιλιάδες παιδιά και οι αθλητές των Special Olympics που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.
Ο Νιλ Άρμστρονγκ των δρόμων
Οι λάτρεις του Μαραθωνίου θα θυμούνται για πάντα την 12η Οκτωβρίου 2019, μέρα που ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έγινε ο πρώτος άνθρωπος που διένυσε τη μυθική απόσταση σε λιγότερο από δύο ώρες!
Άλλαξε προπονητή η Παπαχρήστου
Με νέο προπονητή θα συνεχίσει τις προσπάθειές της η Βούλα Παπαχρήστου. Μετά την συνεργασία της με τον Γιώργο Πομάσκι αλλάζει σελίδα και θα προπονείται πλέον με τον Δημήτρη Βασιλικό.
Δουβαλίδης:”Ραντεβού στο Τόκιο”
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα ολοκληρώθηκε και ο Κώστας Δουβαλίδης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε τις ευχές του και έθεσε νέους στόχους.
Εντυπωσιακό come back του Πετρούνια! (video)
Ο «άρχοντας των κρίκων» είναι εδώ! Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε δριμύτερος στη δράση, έντεκα μήνες μετά το χειρουργείο στον ώμο και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!
To ξεχωριστό μήνυμα της GumboFit της Nike (video)
Μέσω του αθλητισμού ο αμερικανικός κολοσσός αθλητικής ένδυσης θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και φυλών να συναντηθούν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.
Ο Αναστασάκης 13ος και ο Φραντζεσκάκης 23ος στα προκριματικά της σφυροβολίας
Άτυχος στάθηκε ο Μιχάλης Αναστασάκης στα προκριματικά της σφυροβολίας ανδρών, ο οποίος κατετάγη στο σύνολο 13ος και για μία θέση έμεινε εκτός τελικού, κατά την 5η ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Ντόχα.
VIDEOS