Match Center
Πέμπτος ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στη Σόφια
Με τον Απόστολο Τεληκωστόγλου να χάνει στο... νήμα το μετάλλιο, καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση στην κατηγορία των -80 κιλών, κύλησε η σημερινή ημέρα για τα ελληνικά χρώματα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Σε νέα εποχή μπαίνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των καιρών!
Ο παγκόσμιος αθλητισμός αλλάζει μέρα με τη μέρα. Και η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, με παρακαταθήκη την μέχρι τώρα αναπτυξιακή της πορεία, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στη νέα εποχή, καινοτομώντας και δημιουργώντας τις βάσεις για την επόμενη μέρα.
Επέστρεψε από Σερβία η προΟλυμπιακή ομάδα και ετοιμάζει… βαλίτσες για Βουλγαρία και το πρώτο G1 του 2021
Στο σπουδαιότερο και πιο δυνατό προπονητικό καμπ, αυτό που φιλοξενήθηκε τον περασμένο μήνα στην Σερβία, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν τα τέσσερα μέλη της προΟλυμπιακής ομάδας ταεκβοντό, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Νάσια Μητσοπούλου και Φένια Τζέλη.
Επίσκεψη Θωμαίδη, Φυσεντζίδη στην προετοιμασία της Προολυμπιακής ομάδας
Τους αθλητές και τις αθλήτριες της προολυμπιακής ομάδας του ταεκβοντό, οι οποίοι σε λίγους μήνες από σήμερα, θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επισκέφθηκαν στο κλειστό του Κρόνου, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία τους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαίδης και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΤ αλλά και αρχηγός της ελληνικής αποστολής για το Τόκιο, Μιχάλης Φυσεντζίδης.
Χρυσό μετάλλιο για τον ΑΣ ΓΑΙΑ
Με τέσσερις δυνατούς αγώνες που απέδειξαν τις ικανότητες, τη ψυχή αλλά και το αγωνιστικό σθένος του Διονύση Ραψομανίκη, ολοκληρώθηκε η "χρυσή" συμμετοχή του στο SLOVENIA OPEN G1 2020.
Ανεβάζει ρυθμούς στην Ιορδανία, η προολυμπιακή ομάδα, ενόψει Μιλάνου
Σχεδόν 70 ημέρες απομένουν μέχρι το προoλυμπιακό τουρνουά του Μιλάνου και η ελληνική ομάδα, η οποία εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στο Αμμάν της Ιορδανίας, ανεβάζει καθημερινά στροφές στις προπονήσεις της.
Σάρωσε τα μετάλλια η προΟλυμπιακή ομάδα στη Φουτζέιρα
Στο σημαντικότερο σημείο της χρονιάς, το ελληνικό ταεκβοντό έδειξε τα... δόντια του, αναδεικνύοντας εκτός των άλλων και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία (σ.σ. σε Ουκρανία και Μαγιόρκα για την ώρα) στην προολυμπιακή ομάδα.
Ο Ζολγκάντρι θέλει να μετάσχει με τη Βουλγαρία στο Τόκιο
Ο Ιρανός αθλητής του ταεκβοντό, Φαρζάντ Ζολγκάντρι, δήλωσε ότι σκοπεύει να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι η κίνησή του δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και μοναδικό του κίνητρο είναι να βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας του.
Αντιπλοίαρχος ο Μιχάλης Μουρούτσος
Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση για την προαγωγή κατ' εκλογή στο βαθμό του αντιπλοιάρχου του χρυσού ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό, στην κατηγορία των 58 κιλών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνευ το 2000 Μιχάλη Μουρούτσου.