Match Center
Γουέϊν Γκρέτζκι: Ο «μύθος» του χόκεϊ
Ο Wayne Gretzky σαν σήμερα 18 Απριλίου του 1999 παίζει τον τελευταίο του αγώνα στο NHL με τους New York Rangers, κόντρα στους Pittsburgh Penguins και αποχωρεί από την ενεργό δράση.
Στην τρίτη θέση η Γερμανία
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Γερμανία, στο Ολυμπιακό Τουρνουά Χόκεϊ των Γυναικών. Στον «μικρό» τελικό, Οι Γερμανίδες επικράτησαν με 2-1 της Νέας Ζηλανδίας, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η Αυστραλία το χάλκινο στο Χόκεϊ
Η Αυστραλία επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας με 3-1 στον «μικρό τελικό» του Ολυμπιακού τουρνουά χόκεϊ ανδρών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Στην 5η θέση το Βέλγιο
Το Βέλγιο κατέλαβε την 5η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ ανδρών, καθώς στον αγώνα κατάταξης, επικράτησε 5-2 της Ισπανίας.
Στην 11η θέση το Βέλγιο
Το Βέλγιο κατέλαβε την 11η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ γυναικών, καθώς στον αγώνα κατάταξης, επικράτησε 2-1 των ΗΠΑ.
Στον τελικό του χόκεϊ οι Γερμανοί
Στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά προκρίθηκε η εθνική ομάδα χόκεϊ της Γερμανίας νικώντας με 4-2 την Αυστραλία. Έτσι έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Πεκίνου.
Στην 7η θέση το Πακιστάν
Το Πακιστάν κατέλαβε την 7η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ ανδρών, καθώς στον αγώνα κατάταξης, επικράτησε 3-2 της Νότιας Κορέας.
Στην 9η θέση η Νέα Ζηλανδία
Η Νέα Ζηλανδία κατέλαβε την 9η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ ανδρών, καθώς στον αγώνα κατάταξης, επικράτησε 3-1 της Αργεντινής.
Τα πέναλτι την έστειλαν στον τελικό
Η Ολλανδία προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά χόκει γυναικών, αφού μετά από ένα δραματικό αγώνα επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας στα πέναλτι με 3-1.
Στην 9η θέση η Ιαπωνία
Η Ιαπωνία κατέλαβε την 9η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ γυναικών, καθώς στον αγώνα κατάταξης, επικράτησε 2-1 στην παράταση της Νότιας Αφρικής.
Νίκη για τους Ολλανδούς
Σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ ανδρών του Λονδίνου η Ολλανδία επικράτησε 4-2 της Νότιας Κορέας.
Νικήτρια η Νότια Κορέα
Σε αγώνα για την 3η ημέρα του Α` ομίλου στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ γυναικών του Λονδίνου, η Νότια Κορέα, επικράτησε 1-0 της Ιαπωνίας, χάρη στο τέρμα που σημείωσε η Τσέον (42` πέναλτι).
Νίκη για την Αυστραλία
Σε αγώνα για την 2η ημέρα του Α` ομίλου στο Ολυμπιακό τουρνουά χόκεϊ ανδρών του Λονδίνου, η Αυστραλία συνέτριψε την Ισπανία με 5-0.