Match Center

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Οι αθλητές που προκρίθηκαν για το Τόκιο από το Προολυμπιακό τουρνουά της Ασίας
Το Προολυμπιακό τουρνουά της Ασίας έκλεισε προχτές τις μεγάλες διοργανώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που για σχεδόν έναν μήνα οργάνωσε διαδοχικά και σε συνθήκες «φούσκας» η Ντόχα του Κατάρ.
Γκιώνης, Αγγελάκης και Ρηνιώτης επέστρεψαν με νίκες στα ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα
Έπειτα από αρκετό καιρό επανήλθαν στους αγώνες της πολωνικής λίγκας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης κι εμφάνισαν θετικά αποτελέσματα.
Το αντίο του απερχόμενου προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη (vid)
Με τις εκλογές της 26ης Μαρτίου κλείνει για την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μία μακρά περίοδος σταθερής διοίκησης, την οποία εξέφραζε απόλυτα ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης.
Ημιτελικά ο Γκιώνης στο στάδιο 2 του Προολυμπιακού, Τετάρτη η καθοριστική μέρα
Το γοητευτικό ταξίδι του Παναγιώτη Γκιώνη για να φτάσει στο εισιτήριο για το Τόκιο μέσα από το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά της Ντόχα, το ένα από τα κριτήρια πρόκρισης για το αγώνισμα του απλού, συνεχίζεται.
Στον τελικό για την ολυμπιακή πρόκριση ο Γκιώνης
Άστρο λαμπρό τον οδηγεί, η καλή του μοίρα, που ο ίδιος έχει «χτίσει» με την αξιοζήλευτη πορεία του εδώ και δεκαετίες και ο Παναγιώτης Γκιώνης βρίσκεται μία νίκη πλέον μακριά από το Τόκιο!
Αποκλεισμοί στον 1ο γύρο του Προολυμπιακού τουρνουά για Σγουρόπουλο, Τόλιου
Το υψηλό επίπεδο των αγώνων και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας σε μία προολυμπιακή διαδικασία τα έζησαν από την αρχή στην Ντόχα του Κατάρ ο Γιάννης Σγουρόποιυλος και η Κατερίνα Τόλιου και αποκλείστηκαν άμεσα στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του απλού. Δεν άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια τους στον 1ο γύρο των δικών τους ταμπλό και παρά την αξιόλογη προσπάθεια δεν απέφυγαν τελικά τις ήττες από δυνατούς Ασιάτες αθλητές.
Αρχίζει αύριο το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά, ποιοι είναι οι αντίπαλοι των Ελλήνων αθλητών
Στη «φούσκα» της Ντόχα, στις ειδικές και πρωτόγνωρες συνθήκες, που επιβάλλει η αντιμετώπιση της πανδημίας, δοκιμάζονται από αύριο δεκάδες αθλητές και αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του απλού.
Ο θρυλικός πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας Κώστας Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Μία δόξα του πολύ κοντινού παρελθόντος, μία εξέχουσα προσωπικότητα του χώρου, αποφάσισε να μπει μπροστά στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση.