ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο πρώτος τελικός
Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ, ότι τη Κυριακή (4/7) θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.
video
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30-26: Πρεμιέρα με το δεξί (hls)
Η ΑΕΚ επικράτησε με 30-26 επί του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πλεϊ-οφ και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για μια θέση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ.
Ίσταντς-ΑΕΚ 20-24: Στη κορυφή του EHF Cup η «Βασίλισσα»
Η ΑΕΚ επικράτησε 20-24 της Ίσταντς και κατέκτησε το EHF European Cup για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η «Ένωση» μετά και τη κατάκτησή του ευρωπαϊκού κυπέλλου, έφτασε τους δύο τίτλους στη φετινή χρονιά και φυσικά μένει και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Αποκλειστικό
Μαλακατές: “Ο Γιαννακόπουλος ξεχρέωσε τον Παναθηναϊκό, όνειρο ο τίτλος μέσα στο ΣΕΦ”!
Με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και το όραμα να… γυαλίζει στα μάτια του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο., Τάκης Μαλακατές
“Επανάσταση” του Παναθηναϊκού με γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!
Μετά από σαράντα χρόνια αδράνειας, μπόλικες συζητήσεις και έρευνα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει το… μεγάλο βήμα και επανιδρύει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου με στόχο σε λίγα χρόνια να είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα!